Behandelingen

Pedicure Treatment - All-minerals face mask - Peel-off Gezichtsmasker

Het doel is om je "een heerlijke ervaring" te geven. Heerlijk ontspannen vanuit de oversized fauteuil met een kopje koffie of een ander drankje.

*Als je voor het eerst komt kies dan voor: 1e x bezoek aan salon. Er zal er een intake gesprek plaatsvinden en een AVG formulier worden ingevuld.

(*Extra behandelingen kunnen NIET los geboekt worden dus echt alleen BIJ een Pedicure Treatment.)

Geboekte behandelingen die worden geannuleerd, worden als tegoed in het systeem omgezet. Er word GEEN geld teruggestort of cash uitbetaald.  

Als beide voeten gereinigd zijn, gaat de behandeling beginnen. Er wordt alleen gebruik gemaakt van producten van het merk "Purity Herbs Iceland " 100% natuurlijke verzorgende IJslandse kruiden / bergwater, deze worden NIET op dieren getest. De voeten crème is evt. in de salon te koop.

 

Pedicure Treatment 60 minuten €63,50 

Schoonmaken van beide voeten, nagels knippen, (kleiner dan 10 eurocent) eelt * en kleine likdoorntjes*(speldenkopjes) verwijderen, gehele voet mechanisch afwerken, nagelriem omgeving behandelen.

De massage (met aromatisch verzorgende olie) , evenals de creme waar de behandeling mee eindigt zijn 100% natuurlijke producten van Purity Herbs Iceland.

* Eelt (groter dan 10 eurocent) / *Likdoorn (groter dan speldenkopje) en/of ingroeiende nagel, per 15 minuten €15,00  Dit kan alleen als extra bij worden geboekt niet als losse behandeling!! 

Wanneer je last hebt van overmatig eelt, eeltpitten of een ingroeiende nagel(s) dan zal er extra tijd nodig zijn voor de behandeling, boek de extra tijd bij de pedicure treatment i.v.m. de gereserveerde tijd.

* Als er langer nodig was dan de geboekte en betaalde reservering, kan dit na de behandeling nog worden afgerekend in de salon.

 

**NIEUW** All-minerals face mask ** NIEUW ** €24,95

Dit "all-minerals mask "bevat krachtige mineralen zoals Calcium, Magnesium, Kalium, Silica, Natrium, Koper en IJzer.

Het reinigt, voed en absorbeert schadelijke stoffen.

Het kan heel goed helpen om ontstekingen en huidirritaties te verminderen.

 

PEEL-OFF Gezichtsmasker  duurt ong 25 min p.b. €19,95 

Dit masker heeft een sterk zuiverende en ontgiftende werking, het ontstopt poriën en vermindert onzuiverheden. 

Na de behandeling;

De huid kan wat gevoelig aanvoelen omdat het masker in ware af "GePeeld" wordt. 

 

Botox en Fillers

Er zullen Botox en Filler avonden georganiseerd worden. De Botox en Fillers wordt gedaan door een gerenommeerde BIG geregristreerde arts. Hiervoor kan je je per mail of in de salon inschrijven.

De datums hiervoor zullen ruim van te voren worden aangegeven.

 

****Heb je een cadeaubon gehad**** 

Heb je een cadeau bon gehad, Kies voor cadeaubon 60 of 75 in de online agenda.

Vergeet niet de bon mee te nemen.