Behandelingen

Pedicure Treatment - Gezichts Peeling - Peel-off Gezichtsmasker - Botox / Fillers

Het doel is om je "een heerlijke ervaring" te geven. Heerlijk ontspannen vanuit de oversized fauteuil met een kopje koffie of een ander drankje.

Als beide voeten gereinigd zijn, gaat de behandeling beginnen. Er wordt alleen gebruik gemaakt van producten van het merk "Purity Herbs Iceland " 100% natuurlijke verzorgende IJslandse kruiden / bergwater, deze worden NIET op dieren getest. Verkoop in de salon.

Heb je een cadeau bon gehad, zet dat in de notitie bij een afspraak maken en neem de bon mee met de afspraak.

Pedicure Treatment duurt ong. 60 á 65 minuten €60,00 

Als je voor het eerst komt, zal er een intake gesprek plaatsvinden en een AVG formulier worden ingevuld.

Schoonmaken van beide voeten, nagels knippen, licht eelt en kleine likdoorntjes verwijderen, gehele voet mechanisch afwerken, nagelriem omgeving behandelen.

De Voet en onderbeen massage (met aromatisch verzorgende olie) , evenals de creme waar de behandeling mee eindigt zijn 100% natuurlijke producten van Purity Herbs Iceland.

Overmatig eelt / eeltpitten en ingroeiende nagel, per 15 minuten €15,00  Dit kan alleen als extra bij worden geboekt niet als losse behandeling!! ( het kan wel als er overleg is geweest met de vorige afspraak)

Wanneer je last hebt van overmatig eelt, eeltpitten of een ingroeiende nagel(s) dan zal er extra tijd nodig zijn voor de behandeling, boek de extra tijd bij de pedicure treatment i.v.m. de gereserveerde tijd.

 

Gezichts Peeling Easy Droxy per behandeling €100,00 (3 x € 250,00) ,= ERGENS ANDERS € 150,= PB.

Voor wie is een peeling geschikt?

Voor iedereen die een stralende huid wilt. Ook huidproblemen als acne en littekens door acne kunnen een reden zijn om voor een peeling te kiezen.Bij een gezichtspeeling wordt speciale vloeistof op de huid aangebracht. Het herstel van de huid na de behandeling is afhankelijk van de sterkte van de peeling. Na herstel ziet de huid er frisser en jonger uit. Rimpels, oneffenheden en acne-littekens verminderen sterk en de huidtint verbetert aanzienlijk.

Redenen voor een peeling kunnen zijn;

· Zonneschade· Acne · Oppervlakkige rimpels · Vergrote poriën · Vroegtijdige huidveroudering. Rokershuid. Droge huid. Vale huid

Na de behandeling;

Na de peeling wordt de huid goed ingevet met een crème van Purity Herbs Iceland. Door de peeling kan de huid nog enige tijd rood blijven, en de huid kan strak aanvoelen, maar deze symptomen zijn snel weer verdwenen. Binnen enkele dagen zijn de resultaten van de peeling al zichtbaar. De huid moet na de behandeling dan ook goed verzorgd worden met een crème van Purity Herbs Iceland welke in de salon te verkrijgen is.

 

**NIEUW** PEEL-OFF Gezichtsmasker ** NIEUW ** duurt ong 25 min p.b. €17,95 

Dit masker heeft een sterk zuiverende en ontgiftigende werking, het ontstopt poriën en vermindert onzuiverheden. 

Na de behandeling;

De huid kan wat gevoelig aanvoelen omdat het masker in ware af "GePeeld" wordt. De huid wordt daarna met een zeer voedende creme van Purity Herbs Iceland ingesmeerd.

 

Botox en Fillers

Er zullen Botox en Filler avonden georganiseerd worden. De Botox en Fillers wordt gedaan door een gerenomeerde BIG geregristreerde arts. Hiervoor kan je je per mail of in de salon inschrijven.

De datums hiervoor zullen ruim van te voren worden aangegeven.

 

****Heb je een cadeaubon gehad**** 

Stuur een WhatsApp met;

Voor- en Achternaam

email (voor de bevestiging)

Bon nummer

datum en tijd dat je een afspraak wilt naar 0650712908

De afspraak wordt in het systeem gezet en krijg je een bevestiging van.  

(De cadeaubon is via het online betalingssysteem helaas nog niet te verzilveren.)