Nieuws

FunghiClear tegen nagel- en voetschimmel

In de salon te verkrijgen.

FunghiClear is een anti-schimmel middel op basis van Manuka olie en andere zuiver natuurlijke bestanddelen.Bij het ontwikkelen en samenstellen van hiervan is goed gekeken naar alle bestaande producten. Uiteindelijk is een uniek product ontwikkeld dat zeer effectief is tegen schimmelnagels (vaak kalknagels genoemd) en voetschimmel (ofwel zwemmerseczeem).

²  Dit middel Is zeer effectief bij behandelen van schimmelnagels en kalknagels (indien deze worden veroorzaakt door schimmels).

²  Het is goed te gebruiken om uw schoenen inwendig te ontdoen van schimmelkiemen en zodoende nieuwe infecties te voorkomen.

²  FunghiClear is samengesteld met natuurlijke ingrediënten die ook helpen de huid in goede conditie te brengen.

²  FunghiClear heeft een aangename geur en is ook te gebruiken als deodorant bij overmatige transpiratie van de voeten

²  Veilig en effectief te gebruiken, ook door risicogroepen zoals diabetes patiënten en ouderen.

²  De spray flacon is heel gemakkelijk in gebruik, ook door ouderen en mensen met fysieke beperkingen.

 

Sporters: FunghiClear is veilig te gebruiken door sporters 1 op de 3 sporters kent het fenomeen voetschimmel. Sporters lopen schimmels meestal op door na het sporten gebruik te maken van openbare douche en wasruimten. Het gebruik van FunghiClear na het douchen, zorgt ervoor dat de schimmel zich niet kan hechten en daardoor de huid of de nagel van de voet niet kan besmetten.

 

Ouderen: FunghiClear voor ouderen eenvoudig te gebruiken. Op hogere leeftijd neemt de huidweerstand af en de voetverzorging wordt ook moeilijker omdat men de voeten vaak niet goed kan drogen. Het preventieve gebruik van FunghiClear kan ouderen helpen schimmelinfecties aan de huid en nagel te voorkomen. Doordat FunghiClear een spray is kunnen ouderen vanaf afstand de voeten sprayen.

Diabetespatiënten: FunghiClear veilig voor gebruik voor mensen met diabetes. Bij diabetespatiënten komen schimmels ook vaak voor. FunghiClear is veilig voor gebruik door deze groep mensen.

Overig:
Ingrediënten A: Actieve ingrediënten Leptospermum Scoparium (Manuka) Olie, Ocimum Basilicum (Basilicum) Olie, Mentha Piperita (Pepermunt) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavendel) Olie, Vitamine E (Tocopheryl Acetaat). B: Hulpstofen Water, Glycerine, Polysorbaat 80, Zea Mays (Maiszetmeel), Maltodextrine, Silica, Zink Pyrithion, Linalool, Limoneen.

Bijwerkingen: De enige tot nu toe bekende bijwerking van FunghiClear is een allergie tegen de bestanddelen van FunghiClear zelf. Een dergelijke reactie is slechts zelden waargenomen. Men dient echter bij het inzetten van FunghiClear zich hiervan bewust te zijn. Bj eventuele allergische reactie direct stoppen met de spray. Eventueel optredende uitslag zal spoedig verdwijnen. Bj twijfel uw arts/therapeut raadplegen.

FunghiClear niet gebruiken: • Op de slijmvliezen • In en rond de ogen • Bj open wonden • Inwendig • Op de genitaliën FunghiClear is uitsluitend voor uitwendig gebruik Indien de spray toch in de ogen komt, deze met water uitspoelen en laten controleren door een arts.

Bewaaradvies: Droog, koel en buiten bereik van kinderen bewaren

Terug naar overzicht