Producten

Werken met-, en verkoop van de producten van Purity Herbs Iceland

Cadeau bonnen zijn in de salon op te halen.

 

Bottles & Feet is de hoofddealer in deze regio van Purity Herbs Iceland. 

Verkoop in de salon.

Onderstaande citaat van www.purityherbs.nl

Bij Purity Herbs geloven we dat wat je op je huid smeert zo zuiver en natuurlijk moet zijn dat je het ook durft op te eten.
We zijn er dan ook trots op dat onze producten ECHT natuurlijke verzorgingsproducten zijn en het label ‘Organic’ dik en dik hebben verdiend.

Waarom is dit zo belangrijk?

Bedenk even het volgende: Je huid is je grootste orgaan, en wat je erop smeert komt voor een deel ook in je bloed terecht! Steeds meer mensen worden zich bewust van synthetische stoffen zoals conserveringsmiddelen in lichaamsverzorgende producten , en hoe deze onze gezondheid aantasten.

En dus gaan ook steeds meer mensen op zoek naar alternatieven.

Maar het ontbreken van schadelijke synthetische ingrediënten is op zich niet voldoende. Zelfs het aanwezig zijn van natuurlijke ingrediënten is niet voldoende want de huid heeft meer nodig dan dat!
Een verzorgingsproduct moet ook echt actieve, voedende bestanddelen bevatten die je huid verzorgen en indien nodig herstellen bij huidproblemen en allergieën.

Grote merken komen op de markt met hun eigen “natuurlijke” lijn, maar laat je niet misleiden. Aangezien de naam ‘natuurlijk” niet wettelijk beschermd is, mogen zogenaamde natuurlijke huidverzorgingsproducten met 10% natuurlijke en 90% synthetische ingrediënten dus perfect ook het label “natuurlijk” dragen.

Purity Herbs producten bevatten waardevolle ingrediënten die zacht zijn voor de huid, zoals

 -verzorgende plantaardige oliën – extracten van wilde IJslandse kruiden – natuurlijke etherische oliën  – squalaan